1 mayıs açıklamalar adana alibeyköy almanya altınşehir amed amerika anadolu anadolu alevi hareketi anadolu federasyonu anadolu kültür merkezi ankara antakya antalya antep anti-emperyalist cephe armutlu armutlu haber ataşehir avcılar avrupa avusturya bağcılar bahçelievler bakırköy basın emekçileri meclisi bayrampaşa belçika belgesel beşiktaş beykoz boğaziçi bulgaristan bursa cephe milisleri çağlayan çanakkale çayan çayan mahallesi çekmece çerkezköy dağevleri denizli dersim dev-genç devrimci alevi hareketi devrimci işçi hareketi dhkc dhkc gerilla direnişler diyarbakır doğançay duyurular dünya düzce elazığ emekli meclisi esenyurt eskişehir festival filistin filmler FOSEM Fransa galatasaray gazi Gebze gençlik gerilla giresun gözaltı grup yorum gülsuyu gülsuyu gülensu gündoğdu hacı ahmet Hacıahmet hacıhüsrev halk bahçesi halk cephesi halk meclisi halkın hukuk bürosu halkın mühendis mimarları hasan ferit gedik hasköy hatay hindistan hollanda Isparta idil halk tiyatrosu idil kültür merkezi ikitelli ingiltere İngiltere istanbul isveç isviçre İsviçre işçi meclisi italya izmir kadıköy kampanyalar kamu emekçileri cephesi karadeniz kartal kazova kazova bülten kınık kıraç kocaeli kore kurslar kuruçeşme küba küçükçekmece kültür sanat kütahya lubnan malatya maltepe Maraş mardin Mektuplarımızla Tecriti Kıralım mersin muğla Muharrem Karataş munzur nurtepe okmeydanı ortaköy ömürtepe örnektepe piknik Polonya radyo röportajlar sakarya samsun sanat meclisi sarıgazi sesli okuma Sevgi Erdoğan Vefa Evi siirt silivri silvan sinop spor suriye sümerler şiir şiirler şişli taksim tavır dergisi TAYAD tekirdağ tiyatro Tokat trabzon tuzla türkiye UTMP videolar wan yalova yenibosna yeşilkent yunanistan yürüyüş dergisi Zürich

Grup Yorum: Kızıl Bayrağımız Emperyalizme Korku Salmaya Devam Ediyor

EDA DENİZ HAYDAROĞLU VE ILGIN GÜLER'İN TALEPLERİ KABUL EDİLSİN!

8 Mayıs sosyalizmin faşizmi yendiği zafer gününde Berlin’de “Treptower” Sovyet anıtını ziyaret ettik. Sovyet anıtında Eda Deniz Haydaroğlu’nun süresiz açlık grevinin 52. gününde Ilgın Güler süresiz açlık grevine başladığını açıkladı!

8 Mayıs Sovyetlerin zafer gününde anıtın girişinde “Sovyetler birliğinin suçları” diye bir sergi açılmıştı ve bir panel gerçekleşiyordu.

78 yıl önce sosyalistler Avrupa’yı ve dünyayı faşizmden kurtarmıştı. 78 yıl önce emperyalizm sosyalizmden korkuyordu bugün de korkmaya devam ediyor çünkü sosyalizm onun sonu demektir. Sosyalizmi temsil eden her şeye düşmandır emperyalizm.

8 Mart gününde Berlin’deki Sovyet anıtında kızıl bayraklar ile anıta girmemize önce izin verilmedi. 8 Mayıs'ın sosyalizmin, kızıl ordunun zafer günü olduğunu bizim zafer günümüz olduğunu tartışarak girdik. Girdikten sonra resmi ve sivil polisler kızıl bayraklarımız arkasından ayrılmıyorlardı. Anıttan çıkana kadar polisler kızıl bayraklarımızı takip etmeye devam ettiler, hangi çıkıştan çıkacağımız ve ne yapacağımızı telaşla sordular. Emperyalizm kızıl bayraklarımızdan korkuyor, kızıl olan her şeyden korkuyor çünkü kızıl devrimin rengidir.

Ne kadar yasaklamaya çalışsa da kızıl rengini o gün tüm anıt kırmızı karanfiller ile donatılmıştı, halkı engelleyememişlerdi.

Kazakistan’dan sosyalizm özlemiyle Sovyet anıtını ziyaret etmeye gelen bir çift bayrağımız ile anıtta fotoğraf çektirdiler.

Sovyet anıtında herkesin gözleri dalgalanan kızıl bayraklarımızın üzerindeydi.

Sosyalizm kazanacak, biz kazanacağız!

Eda Deniz Haydaroğlu ve Ilgın Güler’in süresiz açlık grevi direnişleri zafere ulaşacağına inanıyoruz, talepleri kabul edilsin!








Etiketler: , ,
[blogger]

Author Name

Halkın Sesi TV

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.