1 mayıs açıklamalar adana alibeyköy almanya altınşehir amed amerika anadolu anadolu alevi hareketi anadolu federasyonu anadolu kültür merkezi ankara antakya antalya antep anti-emperyalist cephe armutlu armutlu haber ataşehir avcılar avrupa avusturya bağcılar bahçelievler bakırköy basın emekçileri meclisi bayrampaşa belçika belgesel beşiktaş beykoz boğaziçi bulgaristan bursa cephe milisleri çağlayan çanakkale çayan çayan mahallesi çekmece çerkezköy dağevleri denizli dersim dev-genç devrimci alevi hareketi devrimci işçi hareketi dhkc dhkc gerilla direnişler diyarbakır doğançay duyurular dünya düzce elazığ emekli meclisi esenyurt eskişehir festival filistin filmler FOSEM Fransa galatasaray gazi Gebze gençlik gerilla giresun gözaltı grup yorum gülsuyu gülsuyu gülensu gündoğdu hacı ahmet Hacıahmet hacıhüsrev halk bahçesi halk cephesi halk meclisi halkın hukuk bürosu halkın mühendis mimarları hasan ferit gedik hasköy hatay hindistan hollanda Isparta idil halk tiyatrosu idil kültür merkezi ikitelli ingiltere İngiltere istanbul isveç isviçre İsviçre işçi meclisi italya izmir kadıköy kampanyalar kamu emekçileri cephesi karadeniz kartal kazova kazova bülten kınık kıraç kocaeli kore kurslar kuruçeşme küba küçükçekmece kültür sanat kütahya lubnan malatya maltepe Maraş mardin Mektuplarımızla Tecriti Kıralım mersin muğla Muharrem Karataş munzur nurtepe okmeydanı ortaköy ömürtepe örnektepe piknik Polonya radyo röportajlar sakarya samsun sanat meclisi sarıgazi sesli okuma Sevgi Erdoğan Vefa Evi siirt silivri silvan sinop spor suriye sümerler şiir şiirler şişli taksim tavır dergisi TAYAD tekirdağ tiyatro Tokat trabzon tuzla türkiye UTMP videolar wan yalova yenibosna yeşilkent yunanistan yürüyüş dergisi Zürich

Gençlik Kış Tatil Kampımızın 3. Günü

26 Aralık Pazartesi günü yine erken saatlerde uyandık ve hep birlikte kahvaltı yaptık. Spor saatinde kültür fizik hareketleriyle ısındıktan sonra kız kaçıran oyununu oynadık. Ardından topluca ortak alanlarımızı ve odalarımızı temizledik.

Temizlikten sonra seminerimiz başladı. Konumuz OKUL VE EĞİTİM SİSTEMİYDİ. Seminerde full bright projesi anlatıldı. Eğitim sistemimizin tamamen katil Amerika tarafından belirlendiğini öğrendik. Seminer sonrası Üretim atölyesinde hep birlikte orgiami ile yıldız, kalp ve gemi yapımını öğrendik.

Mutfak nöbetçilerimizin hazırladığı öğlen yemeğinden sonra pratik çalışma gruplarına ayrıldık. Toplam 3 grup oluştu. Irkçılığa karşı mücadele, Uyuşturucuya karşı mücadele ve Yozlaştırmaya karşı mücadele. Her grup ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gruplar kamp boyunca konuları hakkında faaliyetler yapacaklar. Kamptaki “gizli jüri” yılbaşı günü en iyi, en etkileyici ve en çok eylemleri ve faaliyetleri yapan grubu birinci olarak ilan edecek.

Irkçılığa karşı mücadele grubu aynı gün ilk faaliyetlerini gerçekleştirdi. Irkçılığa karşı film akşamı düzenledi ve film başlamadan sloganlarla konuşmayla gençlerin dikkatini üzerlerine çekti.

Pratik çalışma toplantılarından sonra kültürel çalışmamız başladı. Akşam yemeğine hep birlikte oturmadan önce, büyük bir talep üzerine sabah oynanan kız kaçıran oyunu tekrar oynandı.

Yemeklerimizi yedikten sonra ise tartışma programı başladı. Konu; TELEFON BAĞIMLILIK YAPAR MI YAPMAZ MI?…

Günümüzü SEFİLLER filmini izleyerek sonlandırdık. Sefiller filmi Fransa mahallelerinde yaşanan polis şiddetini, ırkçılığı konu eden ve örgütlenmeyi gösteren bir film. Tüm gençliğe ve halkımıza bu filmi öneriyoruz.











Etiketler: ,
[blogger]

Author Name

Halkın Sesi TV

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.