1 mayıs açıklamalar adana alibeyköy almanya altınşehir amed amerika anadolu anadolu alevi hareketi anadolu federasyonu anadolu kültür merkezi ankara antakya antalya antep anti-emperyalist cephe armutlu armutlu haber ataşehir avcılar avrupa avusturya bağcılar bahçelievler bakırköy basın emekçileri meclisi bayrampaşa belçika belgesel beşiktaş beykoz boğaziçi bulgaristan bursa cephe milisleri çağlayan çanakkale çayan çayan mahallesi çekmece çerkezköy dağevleri denizli dersim dev-genç devrimci alevi hareketi devrimci işçi hareketi dhkc dhkc gerilla direnişler diyarbakır doğançay duyurular dünya düzce elazığ emekli meclisi esenyurt eskişehir festival filistin filmler FOSEM Fransa galatasaray gazi Gebze gençlik gerilla giresun gözaltı grup yorum gülsuyu gülsuyu gülensu gündoğdu hacı ahmet Hacıahmet hacıhüsrev halk bahçesi halk cephesi halk meclisi halkın hukuk bürosu halkın mühendis mimarları hasan ferit gedik hasköy hatay hindistan hollanda Isparta idil halk tiyatrosu idil kültür merkezi ikitelli ingiltere İngiltere istanbul isveç isviçre İsviçre işçi meclisi italya izmir kadıköy kampanyalar kamu emekçileri cephesi karadeniz kartal kazova kazova bülten kınık kıraç kocaeli kore kurslar kuruçeşme küba küçükçekmece kültür sanat kütahya lubnan malatya maltepe Maraş mardin Mektuplarımızla Tecriti Kıralım mersin muğla Muharrem Karataş munzur nurtepe okmeydanı ortaköy ömürtepe örnektepe piknik Polonya radyo röportajlar sakarya samsun sanat meclisi sarıgazi sesli okuma Sevgi Erdoğan Vefa Evi siirt silivri silvan sinop spor suriye sümerler şiir şiirler şişli taksim tavır dergisi TAYAD tekirdağ tiyatro Tokat trabzon tuzla türkiye UTMP videolar wan yalova yenibosna yeşilkent yunanistan yürüyüş dergisi Zürich

Almanya Halk Cephesi: Yunanistan'daki 11 Devrimci Tutsak İçin 12 Kasım'da Açlık Grevindeyiz

Yunanistan'da 11 Devrimci Tutsak "Adil Yargılanma Talebi" ile açlık grevindeler.  11 Devrimci, AKP faşizminin ve emperyalizmin talimatıyla tutuklandılar.  İşkenceli gözaltının ardından tutuklandılar. Ve tarihlerinde ender görülen bir yargılama ile her birine 33 yıl ceza verildi.  11 Devrimci tam 2,5 yıldır tutuklular.  Ve 7 Ekim tarihinden bu yana ise açlık grevindeler. 16 Kasım 2022 günü bu kararın Temyiz mahkemesi görülecek. Verilen bu kararın adaletsizliğini tüm dünyaya duyurmak için, bu davanın bozulması ve geçte olsa özgürlüklerinin sağlanması için açlık grevindeler.

Bizlerde Almanya Halk Cepheliler olarak 11 Devrimci Tutsağa destek olmak için:

 12 Kasım Da Bir Günlük Destek Açlık Grevinde Olacağız!

Hiçbir delil olmadan her bir devrimciye 33 yıl ceza veren Yunanistan devleti Adil bir yargılamada yapmadı. Tıpkı Türkiye de Almanya ve diğer karşı devrimci ülkelerde olduğu gibi devrimcilere onlarca yıl cezalar vererek düzenlerini biraz daha uzatmak istiyorlar.

Devrimciliği dünyanın neresinde olursa olsun yargılamak, cezalandırmak, ellerinden gelse yok etmek istiyorlar. Bunu yaparken de her zaman olduğu gibi "Terör" demagojisine sarılıyorlar. "Anti-terör yasaları" devrimcileri cezalandırma yasalarıdır. Yaptıkları "terör" söylemlerini ne kadar çok tekrarlarsa ona halkları inandıracaklarını düşünüyorlar. Bunu sürekli söyleyerek, halkları manipüle etmeye, bu yalana inandırmaya, ikna etmeye çalışıyorlar. Faşizm de olsa halkı ikna etmeye, ihtiyacı duyar. Çünkü, başka türlü bu adaletsiz düzenlerinin sonu çok daha hızlı gelecektir. İkna yollarından birisi de tüm adaletsizliklerini, zorbalıklarını YASAL bir kılıfla yapmalarıdır. Göstermelik yargılama bu kılıfın her zaman kullanılan biçimidir.  Onun için devrimciler olarak bizlerde diyoruz ki, "Yasal ama adil olmayan yöntemlerinize teslim olmayacağız.! Tüm haksız iktidarlar gibi Yunan devleti de Söylediği "terör" yalanlarının altına kalacak. Gerçek teröristlerin kimler olduğunu anlatmaya, adaletsizliklerini teşhir etmeye, devrimciler karşısında oluşturdukları birlikteliklere karşı Enternasyonal dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz. Yunanistan da süresiz açlık grevinde olan 11 devrimci tutsağın yanında olduğumuzu haykırmak, Adil yargılanma taleplerinin bizlerinde talebi olduğunu göstermek için bizler de bir günlük destek açlık grevinde olacağız.

Almanya'da tüm halkımızı ve yoldaşlarımızı onların açlığına ortak olmaya, Adil yargılanma talebini büyütmeye, 12 Kasım'da yapacağımız bir günlük destek açlık grevine katılmaya çağırıyoruz. Aynı zamanda Yunanistan devletini teşhir etmek için 16 Kasım olan mahkeme gününden önceki günlerde Yunanistan Konsoloslukları önünde eylem yapmaya ve Yunanistan Adalet Bakanlığını arayarak bu haksız tutukluluğun son verilmesini istemeye çağırıyoruz.

Yunanistan Da Tutsak 11 Devrimci Derhal Tahliye Edilsin!

Yaşasın Açlık Grevi Direnişimiz!

Devrimcilik Yapmak Suç Değil, Görevdir!

Adalet İstiyoruz, Alacağız!

ALMANYA HALK CEPHESİ

[blogger]

Author Name

Halkın Sesi TV

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.