1 mayıs açıklamalar adana alibeyköy almanya altınşehir amed amerika anadolu anadolu alevi hareketi anadolu federasyonu anadolu kültür merkezi ankara antakya antalya antep anti-emperyalist cephe armutlu armutlu haber ataşehir avcılar avrupa avusturya bağcılar bahçelievler bakırköy basın emekçileri meclisi bayrampaşa belçika belgesel beşiktaş beykoz boğaziçi bulgaristan bursa cephe milisleri çağlayan çanakkale çayan çayan mahallesi çekmece çerkezköy dağevleri denizli dersim dev-genç devrimci alevi hareketi devrimci işçi hareketi dhkc dhkc gerilla direnişler diyarbakır doğançay duyurular dünya düzce elazığ emekli meclisi esenyurt eskişehir festival filistin filmler FOSEM Fransa galatasaray gazi Gebze gençlik gerilla giresun gözaltı grup yorum gülsuyu gülsuyu gülensu gündoğdu hacı ahmet Hacıahmet hacıhüsrev halk bahçesi halk cephesi halk meclisi halkın hukuk bürosu halkın mühendis mimarları hasan ferit gedik hasköy hatay hindistan hollanda Isparta idil halk tiyatrosu idil kültür merkezi ikitelli ingiltere İngiltere istanbul isveç isviçre İsviçre işçi meclisi italya izmir kadıköy kampanyalar kamu emekçileri cephesi karadeniz kartal kazova kazova bülten kınık kıraç kocaeli kore kurslar kuruçeşme küba küçükçekmece kültür sanat kütahya lubnan malatya maltepe Maraş mardin Mektuplarımızla Tecriti Kıralım mersin muğla Muharrem Karataş munzur nurtepe okmeydanı ortaköy ömürtepe örnektepe piknik Polonya radyo röportajlar sakarya samsun sanat meclisi sarıgazi sesli okuma Sevgi Erdoğan Vefa Evi siirt silivri silvan sinop spor suriye sümerler şiir şiirler şişli taksim tavır dergisi TAYAD tekirdağ tiyatro Tokat trabzon tuzla türkiye UTMP videolar wan yalova yenibosna yeşilkent yunanistan yürüyüş dergisi Zürich

Uyuşturucuyla Savaş Komiteleri Açıklaması

Faşizm Yoksul Mahallelerde Uyuşturucu Satıcılarının, Çetelerin Önünü Açarken

Uyuşturucuya Karşı Mücadele Eden Arkadaşlarımıza Baskı Ve Terör Uygulamaya Devam Ediyor!

UYUŞTURUCUNUN HAMİSİ OLAN AKP VE EMRİNDEKİ POLİSLERİ UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELEMİZİ ENGELLEYEMEYECEK!

MAHALLELERİMİZDEKİ UYUŞTURUCU VE ÇETELEŞME BATAKLIĞINI KURUTACAĞIZ!

 

Son iki hafta içerisinde, Gazi Mahallesindeki uyuşturucu ve çeteleşme sorununa karşı gelen, bunun için demokratik haklarını kullanarak mücadele eden arkadaşımızın yaşadıklarını aktarıyoruz:

 

-Ailesiyle birlikte yaşadığı evden her çıktığında sivil polisler tarafından takip ediliyor. Takip sadece tek kişiyle sınırlı değil, araçla da yapılıyor.

-Evinin önünde sivil polis ve araçlar bekliyor.

-Ailesi bir gün içinde 7 kez aranarak karakola çağrılıyor. Çocukları için karakola gitmeleri ve onlarla konuşmaları gerektiği söyleniyor. Aile üstü kapalı bir şekilde tehdit ediliyor.

-Arkadaşımızın kendileriyle görüşmesi gerektiği, aksi takdirde sorun olacağı söyleniyor.

 

Hakkında yürütülen tek bir soruşturma olmayan, açılan tek bir dosya dahi olmayan arkadaşımızın yaşadığı bunca baskı ve terörün nedeni, uyuşturucuya ve çeteleşmeye karşı çıkmasıdır.

Mahalledeki onlarca genç, çeteleşme ve uyuşturucu bataklığına saplanmışken uyuşturucuya karşı mücadele etmesini hazmedemedikleri için saldırıyorlar.

 

BİZ BU SALDIRILARI İLK DEFA YAŞAMIYORUZ!

AKP FAŞİZMİ KORKUYOR!

GAZİ POLİSİ KORKUYOR!

MAHALLELERİMİZDE HALKIN ÖFKESİNİ ÖRGÜTLEMEMİZDEN, ANALARIN ÖFKESİYLE KARŞILARINA DİKİLMEMİZDEN KORKUYORLAR!

UYUŞTURUCUYLA YOZLAŞTIRDIKLARI GENÇLERİN KENDİ DÜZENLERİNE KARŞI ÇIKMALARINDAN ÖLESİYE KORKUYORLAR!

BUNUN İÇİN BUNCA GÜÇLERİNİ, BİRİMLERİNİ TEK BİR GENÇ İÇİN SEFERBER EDİYORLAR!

 

Geçtiğimiz aylarda Uyuşturucuyla Savaş Komiteleri emekçisi bir arkadaşımız yolda yürürken arkasından 11 el kurşun atılarak gözaltına alınmış, Gazi Karakolunda işkence yapılmıştı.

Ondan kısa bir süre sonra yine Gazi Mahallesi'nde yaşayan ve uyuşturucuya karşı mücadele eden bir arkadaşımız yol ortasından kaçırılmış, iki gün içinde üç defa gözaltı işlemi yapılmaksızın alıkonulmuştu. Bir defasında evinden annesiyle birlikte alınarak Gazi Karakolu'na götürülmüş ve saatlerce burada tutulmuştu.

Şimdi de aynı uygulamayı başka bir arkadaşımıza yapıyorlar.

Amaç, baskı ve terörle, aileleri tehdit edip korku yaratarak gençlerin mücadele etmesinin önüne geçmek.

Amaç, yozlaştırmayla teslim alma politikalarının önüne geçmemizi engellemek.

Biz olmasak, halkı yozlaştırıp gençliği yaşayan ölüler haline getirecek, bütün bir halkı teslim alacaklar.

BİZ KARŞILARINDA DURDUĞUMUZ İÇİN RAHAT RAHAT UYUŞTURUCU SATAMIYORLAR!

BİZ MÜCADELE ETTİĞİMİZ İÇİN ÇETELERE, TORBACILARA, KUMAR OYNATANLARA YÜZDE YÜZ GÜVENCE VEREMİYORLAR!

 

DAHA ÖNCE SÖYLEDİK, YİNE SÖYLÜYORUZ!

UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELE ETMEK SUÇ DEĞİL; ONURDUR!

ASIL SUÇ, MAHALLELERİMİZDE UYUŞTURUCUYU, ÇETELEŞMEYİ, KUMARI, FUHUŞU YAYGINLAŞTIRMAKTIR!

GAZİ MAHALLESİ İÇERİSİNDEN NİCE YİĞİTLER, NİCE DEVRİMCİLER ÇIKARMIŞ BİR MAHALLEDİR!

TARİHİNE, DİRENME GELENEKLERİNE SAHİP ÇIKAN NİCE YİĞİTLER ÇIKMAYA DEVAM EDECEK, FAŞİZMİN BASKI VE TERÖRÜNE BOYUN EĞMEYECEKLER!

 

KAHROLSUN FAŞİZM YAŞASIN MÜCADELEMİZ!

FAŞİZMİN BASKI VE TERÖRÜNE BOYUN EĞMEYECEK, DİRENME HAKKIMIZI KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

UYUŞTURUCUYA KARŞI SAVAŞ!




[blogger]

Author Name

Halkın Sesi TV

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.