1 mayıs açıklamalar adana alibeyköy almanya altınşehir amed amerika anadolu anadolu alevi hareketi anadolu federasyonu anadolu kültür merkezi ankara antakya antalya antep anti-emperyalist cephe armutlu armutlu haber ataşehir avcılar avrupa avusturya bağcılar bahçelievler bakırköy basın emekçileri meclisi bayrampaşa belçika belgesel beşiktaş beykoz boğaziçi bulgaristan bursa cephe milisleri çağlayan çanakkale çayan çayan mahallesi çekmece çerkezköy dağevleri denizli dersim dev-genç devrimci alevi hareketi devrimci işçi hareketi dhkc dhkc gerilla direnişler diyarbakır doğançay duyurular dünya düzce elazığ emekli meclisi esenyurt eskişehir festival filistin filmler FOSEM Fransa galatasaray gazi Gebze gençlik gerilla giresun gözaltı grup yorum gülsuyu gülsuyu gülensu gündoğdu hacı ahmet Hacıahmet hacıhüsrev halk bahçesi halk cephesi halk meclisi halkın hukuk bürosu halkın mühendis mimarları hasan ferit gedik hasköy hatay hindistan hollanda Isparta idil halk tiyatrosu idil kültür merkezi ikitelli ingiltere İngiltere istanbul isveç isviçre İsviçre işçi meclisi italya izmir kadıköy kampanyalar kamu emekçileri cephesi karadeniz kartal kazova kazova bülten kınık kıraç kocaeli kore kurslar kuruçeşme küba küçükçekmece kültür sanat kütahya lubnan malatya maltepe Maraş mardin Mektuplarımızla Tecriti Kıralım mersin muğla Muharrem Karataş munzur nurtepe okmeydanı ortaköy ömürtepe örnektepe piknik Polonya radyo röportajlar sakarya samsun sanat meclisi sarıgazi sesli okuma Sevgi Erdoğan Vefa Evi siirt silivri silvan sinop spor suriye sümerler şiir şiirler şişli taksim tavır dergisi TAYAD tekirdağ tiyatro Tokat trabzon tuzla türkiye UTMP videolar wan yalova yenibosna yeşilkent yunanistan yürüyüş dergisi Zürich

Yunanistan Halk Cephesi’nin Şubat Ayı Faaliyet Raporunu Yayınlıyoruz



Yunanistan Halk Cephesi Açıklaması: Deprem Değil AKP Faşizmi Öldürüyor

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon ve birçok ilde hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralılar var.

*Yunanistan Halk Cephesi Olarak Türkiye’deki Depremden Etkilenen Halkımız için Yardım Topluyoruz

Halkımızla dayanışmak için Temel ihtiyaç Malzemeleri Topluyoruz Tüm Yunan Halkını Dayanışmaya Çağırıyoruz

*Yunanistan Halk Cephesi Türkiye’de Yaşanan Deprem ile İlgili Yunan Devlet Televizyonu ERT ile 8 Şubat’ta Röportaj Gerçekleştirdi

Yunanistan Halk Cephesi 6 Şubat tarihinde Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremle ilgili Yunanistan devlet kanalı ERT ile röportaj yaptı

*Yunanistan Halk Cephesi 8 Şubat’ta Depremle İlgili Atina’da Esnaflara Bildiri Dağıtımı Yaptı

*Yunanistan Halk Cephesi: Depremde Zarar Gören Halkımız için Yardım Toplamaya Devam Ediyor

Yunanistan Halk Cephesi’nin 9 Şubat’ta yaptığı çağrıda, Yunan halkının destekleri devam ediyor, Deprem bölgeleri için battaniye, uyku tulumu ve kışlık giyecek eşyalar. Ayakkabı kışlık montlar, yardım toplamaya, Yunan halkı telefon ederek yardım göndermeye devam edeceklerini belirtiyorlar.

*Yunanistan Halk Cephesi: Almanya'da Devrimci ve Solculara Karşı Çıkarılan Yasalar ile Terör Estirmeye Devam Ediyor  

9 Şubat 2023 sabahı Alman polisi devrimci demokrat olan Hasan Unutan’ın evini basarak çocuklarının gözleri önünde ters kelepçe yaptı ve gözaltına aldı. Evinde yaptıkları arama ile tam anlamıyla terör estirerek, çocukları ve ailesinin gözleri önünde yüzüstü yere yatırarak tutuklamıştır.

*Selanik Halk Cephesinden İşçiler İle Dayanışma

Selanik’te Viomet 10 sene önce işgal edilen kimya fabrikasında bugün bir yürüyüş düzenlendi ve Yunan devleti protesto edildi. İhaleyle 5’te 4 satıldı, bir bölüm kaldı onu da sattırmamak için bir araya gelindi. Bizlerde Halk Cephesi olarak dayanışmada yerimizi aldık işgalin başından beri çalışan 8 kişi on yıldır direniyorlardı.

*Yunanistan Halkı Deprem Bölgesindeki Halklarla Dayanışmaya Devam Ediyor

Türkiye’de deprem bölgesinde yaşayan halklarımız için Yunanistan Halk Cephesinin başlattığı yardım kampanyası büyüyor.

*Yunanistan Halk Cephesi Deprem İçin Toplamış Olduğu Yardımları 13 Şubat’ta Türkiye’ye Gönderdi

Yaşasın Halkların Dayanışması Kahrolsun Emperyalizm ve işbirlikçi Halk Düşmanı iktidarlar

*Yunanistan'dan Gelen Arama Kurtarma Ekibinin Hatay’daki Faaliyetlerinin 1. Günü

Yunanistan’dan da 3 kişi deprem bölgesine giderek burada arama-kurtarma çalışmalarına başladı. Bugün 14 Şubat Salı ilk gün yapılan çalışmada sadece bir kolonu sağlam bir binaya girilerek arama kurtarma çalışması yapıldı. Birçok eve girilerek evlerde arama yapıldı.

*Yunanlı Arama Kurtarma Ekibinin Hatay’daki Faaliyetlerinin 2. Günü

Yunanistan’dan Türkiye’de yaşanan deprem nedeniyle Hatay’a gelen arama-kurtarma ekibi 2. Günü olan 15 Şubat’ta da depremde enkazların altında kalan halkımıza yardım etmeye devam ediyor. 2. Günde bir eve giren Yunanlı arama kurtarma ekibiyle beraber bir ekip gönüllü arkadaşımız Armutlu Mahallesi Semt Pazarı bölgesinde bir enkaza giderek arama kurtarma çalışmalarına katıldılar. Ortalama 7 saat süren arama kurtarma çalışmasında 1 cenazeye ulaşıp, çıkarabildiler.

*Yunanlı Arama Kurtarma Ekibinin Hatay’daki Faaliyetlerinin 3. Günü

Yunanistan ve Türkiye halklarının dayanışmasını büyütmek için Yunanistan'dan gelen dostlarımız 16 Şubat Perşembe günü halkın gücü komiteleriyle beraber bugün ortalama 9 saat boyunca Antakya Armutlu Mahallesi'nde arama kurtarma çalışmalarına katıldılar.

Dayanışma Halkların En Büyük Silahıdır

*Yunanistan Halk Cephesi Açıklama: Panagiotis Masouras, Alexandros Bazoras, Mihalis Panagiotopoulos Derhal Serbest Bırakılsın!

Deprem için dayanışmak için Türkiye'ye giden arama kurtarma ekibi PANAGİOTİS MASOURAS, ALEXANDROS BAZORAS, MİHALİS PANAGİOTOPOULOS Antakya'da Terörle Mücadele Polisleri tarafından gözaltına alındılar.

*Yunanistan Halk Cephesi Çağrısı: Dayanışma Halkların Silahıdır

6 Şubat’ta Türkiye'de meydana gelen deprem katliamında, Türkiye Halklarının acılarını paylaşmaya, arama kurtarma çalışmalarına katılan Panagiotis Masouras, Alexandros Bazoras, Mihalis Panagiotopoulos, 17 Şubat’ta gözaltına alınmışlar bugün askeri uçakla istanbul'a getirilerek Yunanistan’a iade edilecekler.

Yunanistan Halk Cephesi olarak bugün 18 Şubat’ta Atina havaalanında yoldaşlarımızı, dostlarımızı karşılamaya çağırıyoruz.

* Amerikan Dışişleri Bakanı Antony Bilinken’in Yunanistan’ı Ziyaret nedeniyle 21 Şubat’ta protesto yürüyüşü düzenlendi.

*Yunanistan Halk Cephesi’nden Depremzedelerle Dayanışma Çağrısı

Yunanistan Halk Cephesi deprem bölgesindeki halkımızla dayanışmak için yardım kampanyası örgütlüyor.

Tüm halkımızı halkın gücü komitelerinde örgütlenmeye katil AKP faşizminden hesap sormaya çağırıyoruz

*Yunanistan Halk Cephesi’nden Eyleme Çağrı: Neofitos Eftimiadıs, Giorgot Senteris, Dimitris Katrınakis Serbest Bırakılsın

*Yunanistan Halk Cephesi Sağlık Çalışanlarının Grevine Katıldı

Yunanistan Halk Cephesi 23 Şubat 2023 günü Atina’da Sağlık emekçilerinin yürüyüşüne katıldı. Yürüyüş Platia Mavili’de başladı ve Omonia’da sona erdi. Yürüyüş yaklaşık 1500 kişi katıldı.

Yunanistan Halk Cephesi de yürüyüşe katılarak yaklaşık 500 adet bildiri dağıttı.

*Selanik Halk Cepheliler: Yunanistan’dan Türkiye’ye Giderken Sabiha Gökçen Havaalanında Gözaltına Alınıp İade Kararı Verilen Yunanlı Dostlarımız İçin Eylem Yapıldı

*Yunanistan Selanik Halk Cephesi: Deprem Yardım Kampanyamız Devam Ediyor

Türkiye Devleti tarafından katledilen halkımıza yardım kampanyamız için 24 Şubat’ta Eczacılar Birliği Derneği ile görüşüldü.

Bilinken istenmeyen Adamsın Defol Denilerek Amerikan Elçiliğine Protesto Yürüyüşü Düzenlendi. Halk Cephesi de Yürüyüşe Bilinken Defol, Emperyalizme Karşı Birleşelim Savaşalım Kazanalım Pankartı ve Kırmızı Flamalar Katıldı.

*Yunanistan Halk Cephesi Türkiye’ye depremzedelerle dayanışmak için Türkiye’ye giden ve gözaltına alınan 3 Yunanlı dayanışmacı için 17 Şubat’ta Türkiye Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yaptı

*23 Şubat’ta Yunanistan Halk Cephesi depremzedelerle dayanışmak için Türkiye’ye gidip gözaltına alınan 2. Ekip için Türkiye Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yaptı.

*Yunanistan Halk Cephesi şubat ayı içerisinde Atina’da esnafa 100 adet afişleme yaptı.

*Yunanistan Halk Cephesi şubat ayı içerisinde esnafa ve halka toplam 1000 adet O Agonas dergisi dağıtımı yaptı.

 *Yunanistan Halk Cephesi’nin deprem bölgesine gönderilmek üzere toplamış olduğu yardımların ilk bölümü yola çıktı. Yunan halkı Yunanistan Halk Cephesinin başlatmış olduğu kampanyaya büyük bir destek verdi. Yüzlerce kişi bu yardım kampanyasına destek oldu

*Yunanistan Halk Cephesi eczaneleri dolaşarak deprem bölgesine gönderilmek üzere ilaç topladı. Onlarca eczaneden yüzlerce ilaç toplandı.

*Yunanistan Halk Cephesi’nin çağrısı sonucu değişik çevrelerden Depremzede halkımızla yardımlaşmak için değişik çevrelerden yardımlar geldi. AEK futbol takımı taraftar grubu bir minibüs eşya topladı.

[blogger]

Author Name

Halkın Sesi TV

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.