1 mayıs açıklamalar adana alibeyköy almanya altınşehir amed amerika anadolu anadolu alevi hareketi anadolu federasyonu anadolu kültür merkezi ankara antakya antalya antep anti-emperyalist cephe armutlu armutlu haber ataşehir avcılar avrupa avusturya bağcılar bahçelievler bakırköy basın emekçileri meclisi bayrampaşa belçika belgesel beşiktaş beykoz boğaziçi bulgaristan bursa cephe milisleri çağlayan çanakkale çayan çayan mahallesi çekmece çerkezköy dağevleri denizli dersim dev-genç devrimci alevi hareketi devrimci işçi hareketi dhkc dhkc gerilla direnişler diyarbakır doğançay duyurular dünya düzce elazığ emekli meclisi esenyurt eskişehir festival filistin filmler FOSEM Fransa galatasaray gazi Gebze gençlik gerilla giresun gözaltı grup yorum gülsuyu gülsuyu gülensu gündoğdu hacı ahmet Hacıahmet hacıhüsrev halk bahçesi halk cephesi halk meclisi halkın hukuk bürosu halkın mühendis mimarları hasan ferit gedik hasköy hatay hindistan hollanda Isparta idil halk tiyatrosu idil kültür merkezi ikitelli ingiltere İngiltere istanbul isveç isviçre İsviçre işçi meclisi italya izmir kadıköy kampanyalar kamu emekçileri cephesi karadeniz kartal kazova kazova bülten kınık kıraç kocaeli kore kurslar kuruçeşme küba küçükçekmece kültür sanat kütahya lubnan malatya maltepe Maraş mardin Mektuplarımızla Tecriti Kıralım mersin muğla Muharrem Karataş munzur nurtepe okmeydanı ortaköy ömürtepe örnektepe piknik Polonya radyo röportajlar sakarya samsun sanat meclisi sarıgazi sesli okuma Sevgi Erdoğan Vefa Evi siirt silivri silvan sinop spor suriye sümerler şiir şiirler şişli taksim tavır dergisi TAYAD tekirdağ tiyatro Tokat trabzon tuzla türkiye UTMP videolar wan yalova yenibosna yeşilkent yunanistan yürüyüş dergisi Zürich

İşçi Meclisi: İşçi Düşmanı CHP ve Muammer Kesin Yalanlarınıza Teslim Olmayacağız



Turan Aktaş Şişli Belediyesinden İşini Ekmeğini İstiyor Diye İşkence Gördü, Onlarca Kez Gözaltına Alındı CHP ve Onun Belediye Başkanının Şikayetiyle Onlarca Dava Açıldı Şimdide İhbarcılığa Soyundular!

CHP Ülkede 744 Bin İşçinin Şişli Belediyesinde 569 İşçinin Eşit Ücret Farkını Gasp Etti Ekranlarda Utanmadan Sıkılmadan “Hak ve Hukuk”tan Söz Ediyorlar!

CHP ve Onun Belediye Başkanı Muammer Keskin Şimdide İhbarcılığa Soyundu İhbarcılık Dünyanın En Ahlaksız En Aşağılık İşidir Bu Size ve Tarihinize Yakıştı!

İşimiz ve ekmeğimiz onurumuzdur, Turan Aktaş 3 yıldır CHP’nin Şişli Belediyesi önünde işi

ekmeği için direniyor. Bu direnişin seyrini onlarca kez açıklamalarımızda ve Turan Aktaş’ın kendi dilinden yazdık ve anlattık işçi sınıfının en uzun direnişlerinden biri olan bu direnişte en basit direniş biçiminden en zora kadar eylemler düzenlendi. Bu haksızlığın giderilmesi için onlarca kez girişimlerde bulunuldu ama başta CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu birinci ağızdan hezeyan cümlelerle bugüne kadar savunduğu “hak hukuk adalet” tezini ters yüz etti ve bunun sonucunda Şişli Belediyesi seviyesizliğini bir adım daha ileriye taşıdı.

KRT TV’de Remziye Demirkol’un “Gün İzi” programına katılan Şişli Belediyesi Başkanı Muammer Keskin Şişli Direnişçisi Turan Aktaş’a bugüne kadar yalan beyanlarla açtırdığı davalar yetmemiş gibi şimdi de ihbarcılığa soyundu! Başından belirtmek isteriz bu yöntem AKP’nin yöntemidir yönetememe krizi derinleşince basın aracılığıyla terörize et ve sonrasından operasyon yap CHP’nin de politikası hiç farklı olmayacak demektir.

İhbarcı Muammer Keskin ne diyor,

“Bu ülkeyi yöneten idarecilere söyledim buradan da televizyondan söylemekten beis görmüyorum. Yasal prosedürüne uygun personel çıkarmışım, kıdem tazminatını ödemişim, her türlü hakkını ödemişim Şişli Belediyesinin önünde hakaret küfrederek hak aradığını söyleyenler var ben söylüyorum bugün Şişli Kaymakamlığının önünde yapsalar izin verirler mi? Beyoğlu Belediyesinin önünde yapsalar izin verirler mi? Kağıthane Belediyesi’nin önünde yapsalar buna izin verirler mi? ama bizim önümüzde destekledikleri ve hatta zaman zaman bizi suçladıkları işte falanca örgütten adam aldınız diye ama falanca örgüt bunları destekliyor buna göz yumuyorlar.”

İŞKENCECİ İHBARCI MUAMMER KESKİN!

Açık açık söyledim diyor. Yani ihbar etmiş! Operasyon yapın, belediyenin önündeki direnişe saldırın ve dava açmanız hiç zor değil “malum örgüt var” deyin işin içinden çıkarız. Senin belediyeciliğin ve ahlakın ancak buna müsaade ediyor.

İhbarcı Keskin devrimci değerlere “malum örgüt” deyip kendi yaptığı ahlaksızlığı ve işçi düşmanlığını kapatmak için bu yönteme baş vurmaktan hiç çekinmiyor. Ama diğer yandan Mahir Çayanlar’ın Deniz Gezmişler’in ve Erdal Eren’in ölüm yıl dönümlerinde militanca tweet atmakta “beis” görmeyip Anadolu halklarının devrimci önderlerini anmaya cüret ederek politik istismarda da “beis” görmüyor ne de olsa mezhep geniş her telden çalıp halkı kandırmaya çalışıyorlar bu da aslında CHP’nin gerçek ahlakı.

İHBARCI KESKİN DEVAM EDİYOR!

“ 3 bin kişinin çalıştığı yerde eksikte olabilir, yeter ki kasıtlı iş olmasın, ben belediye başkanı olarak kasıtlı bir işe bilerek isteyerek göz yummam ama sonuçta 3 bin kişi çalışıyor burada her biri benim dediğimi yapacak durumda değil bende zaten her dediğimi yapsınlar diyen bir belediye başkanı değilim ben tamamen adalet duygusuyla hukuka uygun adaleti zedelemeyecek haksızlık yapılmayacak kurullarda sonuna kadar neye mal olursa ben üzerime düşeni yaparım.”

Takiyeci Keskin İhbarcı Keskin yalanların arşı geçti, eksik yapabilirmiş, kasıtlı yapmazmış, işten çıkarmışım tüm haklarını ödemişim diyor. Bir işçiyi işten çıkarmanın adalet terazisini ödeyeceğiniz tazminatlar mı belirliyor? O zaman CHP’nin de senin de adalet anlayışınız yerin dibine batsın. Veririm tazminatını işine son veririm diyorsunuz adil bir karar oluyor bu öyle mi?

Bir kez daha büyük harflerle yazıyoruz, TURAN AKTAŞ EŞİT İŞE EŞİT ÜCRET İSTEDİ VE BUNU ŞİŞLİ BELEDİYESİNDE 569 ÜLKEDE İSE 744 BİN İŞÇİ ADINA YAPTI’ ve siz buna tahammül etmediniz siz işten attınız Genel-İş Sendikası sustu yani birlikte hak yediniz. Diyorsunuz ki Aktaş bana küfür etti bu yalan beyanınız dışında iddia edebileceğiniz hiçbir gerekçe yok bu yalana sarılmaya devam ede durun buna sadece siz ve CHP inanıyor.

CHP ve malum zat Keskin siz karalama propagandasına ve dünyanın en aşağılık işi olan ihbarcılığa devam edin bu direnişin taleplerini KARŞILAMAK ZORUNDASINIZ MADEM HATA YAPMA OLASILIĞINI KABUL EDİYORSUNUZ BU HATANIZDAN DERHAL VAZ GEÇİN TURAN AKTAŞ’IN HAKLARINI GERİ VERİN.

Bugüne kadar ne yalanlarınıza nede komplolarınız boyun eğmedik eğmeyeceğiz. Başta Turan Aktaş ve direnişi sahiplenen direniş dostlarının başına en ufak bir komplodan başta CHP ve ONUN BELEDİYE BAŞKANI MUAMMER KESKİN OLACAKTIR!

KRT TV’YE ÇAĞRIMIZDIR!

Kanal ilkeleri içinde yazdığınız “Toplumsal Gelişimi Destekleyen Sanata ve sanatçıya değer veren; Bireysel haklara ve özgürlüklere saygılıdır” bu saygıda samimi olduğunuza inanmıyoruz saldırıya uğrayan işi emeği için direnen Turan Aktaş’a cevap verme hakkını vermelisiniz! Yayın ilkelerinizi gündelik çıkarlara kurban etmemenizi temenni ediyoruz.

İşçiyiz Haklıyız Kazanacağız!

İşçi Düşmanı CHP ve Muammer Kesin Yalanlarınıza Teslim Olmayacağız!

İşçi Meclisi

[blogger]

Author Name

Halkın Sesi TV

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.