1 mayıs açıklamalar adana alibeyköy almanya altınşehir amed amerika anadolu anadolu alevi hareketi anadolu federasyonu anadolu kültür merkezi ankara antakya antalya antep anti-emperyalist cephe armutlu armutlu haber ataşehir avcılar avrupa avusturya bağcılar bahçelievler bakırköy basın emekçileri meclisi bayrampaşa belçika belgesel beşiktaş beykoz boğaziçi bulgaristan bursa cephe milisleri çağlayan çanakkale çayan çayan mahallesi çekmece çerkezköy dağevleri denizli dersim dev-genç devrimci alevi hareketi devrimci işçi hareketi dhkc dhkc gerilla direnişler diyarbakır doğançay duyurular dünya düzce elazığ emekli meclisi esenyurt eskişehir festival filistin filmler FOSEM Fransa galatasaray gazi Gebze gençlik gerilla giresun gözaltı grup yorum gülsuyu gülsuyu gülensu gündoğdu hacı ahmet Hacıahmet hacıhüsrev halk bahçesi halk cephesi halk meclisi halkın hukuk bürosu halkın mühendis mimarları hasan ferit gedik hasköy hatay hindistan hollanda Isparta idil halk tiyatrosu idil kültür merkezi ikitelli ingiltere İngiltere istanbul isveç isviçre İsviçre işçi meclisi italya izmir kadıköy kampanyalar kamu emekçileri cephesi karadeniz kartal kazova kazova bülten kınık kıraç kocaeli kore kurslar kuruçeşme küba küçükçekmece kültür sanat kütahya lubnan malatya maltepe Maraş mardin Mektuplarımızla Tecriti Kıralım mersin muğla Muharrem Karataş munzur nurtepe okmeydanı ortaköy ömürtepe örnektepe piknik Polonya radyo röportajlar sakarya samsun sanat meclisi sarıgazi sesli okuma Sevgi Erdoğan Vefa Evi siirt silivri silvan sinop spor suriye sümerler şiir şiirler şişli taksim tavır dergisi TAYAD tekirdağ tiyatro Tokat trabzon tuzla türkiye UTMP videolar wan yalova yenibosna yeşilkent yunanistan yürüyüş dergisi Zürich

Almanya Halk Cephesi: İşkence Yapmak Şerefsizliktir


Gülten Matur 20 Kasım 2022 günü AKP'nin işkencecileri tarafından gözaltına alındı ve sekiz gün boyunca askeri bölgede işkence yapıldı. Askı, falaka, elektrik ve bir çok işkenceye uğradı. Ve bunların hepsi kayıt dışı yapıldı. Çünkü; ahlaksız , işkenceci AKP, kılıfta hazırlamıştı. "Türkiye sorumlusu" diyerek işkence yaptığı Gülten Matur'un fotoğraflarını basına vererek, hep bir ağızdan çok büyük bir operasyon yaptıklarını duyurdular dünyaya. Bu kadar işkenceci, bu ahlaksız ve bu kumpas kafalılar. Zekaları Soysuz Süleyman zekası. Kıt zeka, bol komplo.

Her fırsatta halk çocuklarına "illegal" diyen AKP illegal yöntemlerle insanları kaçırıyor, işkence ediyor, kaybetmekle, katletmekle tehdit ediyor. Bunu her fırsatta halka karşı tehdit aracı olarak kullanıyor.

Bu işkence yöntemleri ilk değildir. Faşizmin her fırsatta kullandığı ama başarılı olmadığı bir yöntemdir. 600'ün üzerinde kayıp, katliamlar, işkenceler hepsi faşizmin eseridir.

Ayten Öztürk'e altı ay boyunca işkence yapanlar kimlerse Gülten Matur'a da işkence yapanlar aynıdır. Herkese "terörist" damgası vurup eşkıyalık yapan, gerçek teröristler ellerindeki iktidar gücünü de kullanarak, halka karşı her yolu kullanıyorlar. Çünkü AKP'nin halka açlıktan, yoksulluktan, zordan baskıdan, işkenceden, hapislikten başka vereceği bir şey kalmamıştır.

 

İşkence İnsanlık Suçudur!

 

İşkence Yapmak Şerefsizliktir!

 

İşkence Yapanlar Korkak, Alçak Ve Yarınsızdır!

 

Yüzlerine kar maskesi takarak gizlendiklerini sanıyorlar ama hepimiz onların kimler olduğunu biliyoruz.

Bu işkencelerin tümü AKP'nin işkencecileri tarafından başta emniyet denilen kurumlarında yapılıyor. Bir devlet politikası olarak kullanılan bir yöntemdir. Bundan öncekiler gibi bununda peşini bırakmayacağız. Er geç ortaya çıkaracağız tüm bu yaptıklarını. İşkence yapanlar halka hesap vermekten kurtulamayacaklar. Devrimcileri, yollarda eşkıyaca kaçırarak, işkence ederek teslim alacaklarını sananlar bir kez daha yanıldıklarını anlayacaklar.

 

 

 

 

 

 

GÜLTEN MATUR'A İŞKENCE YAPANLAR CEZALANDIRILSIN!

 

İŞKENCE YAPMAK ŞEREFSİZLİKTİR!

 

İNSANLIK ONURU İŞKENCEYİ YENECEK!

 

İŞKENCECİLERDEN HESAP SORDUK SORACAĞIZ!

 

ALMANYA HALK CEPHESİ

[blogger]

Author Name

Halkın Sesi TV

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.