1 mayıs açıklamalar adana alibeyköy almanya altınşehir amed amerika anadolu anadolu alevi hareketi anadolu federasyonu anadolu kültür merkezi ankara antakya antalya antep anti-emperyalist cephe armutlu armutlu haber ataşehir avcılar avrupa avusturya bağcılar bahçelievler bakırköy basın emekçileri meclisi bayrampaşa belçika belgesel beşiktaş beykoz boğaziçi bulgaristan bursa cephe milisleri çağlayan çanakkale çayan çayan mahallesi çekmece çerkezköy dağevleri denizli dersim dev-genç devrimci alevi hareketi devrimci işçi hareketi dhkc dhkc gerilla direnişler diyarbakır doğançay duyurular dünya düzce elazığ emekli meclisi esenyurt eskişehir festival filistin filmler FOSEM Fransa galatasaray gazi Gebze gençlik gerilla giresun gözaltı grup yorum gülsuyu gülsuyu gülensu gündoğdu hacı ahmet Hacıahmet hacıhüsrev halk bahçesi halk cephesi halk meclisi halkın hukuk bürosu halkın mühendis mimarları hasan ferit gedik hasköy hatay hindistan hollanda Isparta idil halk tiyatrosu idil kültür merkezi ikitelli ingiltere İngiltere istanbul isveç isviçre İsviçre işçi meclisi italya izmir kadıköy kampanyalar kamu emekçileri cephesi karadeniz kartal kazova kazova bülten kınık kıraç kocaeli kore kurslar kuruçeşme küba küçükçekmece kültür sanat kütahya lubnan malatya maltepe Maraş mardin Mektuplarımızla Tecriti Kıralım mersin muğla Muharrem Karataş munzur nurtepe okmeydanı ortaköy ömürtepe örnektepe piknik Polonya radyo röportajlar sakarya samsun sanat meclisi sarıgazi sesli okuma Sevgi Erdoğan Vefa Evi siirt silivri silvan sinop spor suriye sümerler şiir şiirler şişli taksim tavır dergisi TAYAD tekirdağ tiyatro Tokat trabzon tuzla türkiye UTMP videolar wan yalova yenibosna yeşilkent yunanistan yürüyüş dergisi Zürich

Ankara Halk Cephesi: Ankara Polisi Arkadaşlarımızın Üzerinden Kanlı Ellerini Çek

Ankara siyasi şube polisleri, arkadaşlarımızın telefonlarını aramış ‘’size bir konuda bilgi vereceğiz’’ diyerek görüşmek istemişlerdir. Arkadaşlarımız görüşmek istemediklerini söylediklerinde Ailelerini aramış ve arkadaşlarımızın Aileleri ile görüşmüşlerdir. Bizi, halkımıza terörist olarak göstererek çocuklarınızı göndermeyin zarar görürsünüz gibi cümlelerle üstü kapalı tehdit etmişler ve devrimci arkadaşlarımızın isimlerini vererek, yeni komploların peşinde olduklarını ifade eden yalan yanlış anlatımlarda bulunmuşlardır.  Daha önce de benzer yöntemleri sürekli deneyerek, devrimci mücadelemizi engellemeye, bizi halkımızın gözünde yasadışı ve de suç işliyormuş gibi göstererek korkutmaya ve uzaklaştırmaya çalışmışlardır.

Ankara Siyasi Şube Polislerine Sesleniyoruz;

-Devrimci kurumlarımız,  sizin kokuşmuş ve çürümüş düzeninizde temiz kalan, halk çocuklarının temiz kalması ve pisliklerinize bulaşmaması için faaliyet yürüten meşru ve demokratik kurumlarımızdır!

-Devrimciler bu halkın en soylu damarıdır. Devrimciliği ve devrimcileri böyle ucuz yöntemlerle, demagoji yaparak halkımızın gözünde terörize edemezsiniz!

-Kurumlarımız meşrudur. Böyle yöntemlerle kendi yasalarınızı ayaklar altına alan sizsiniz! Ne yaparsanız yapın halkımızın gözünde meşruluğumuzu gölgeleyemezsiniz!

-Devrimci arkadaşlarımız sizin çürümüş düzeninize karşı halkının yanında mücadele eden halk çocuklarıdır. İsimlerimizi afişe ederek bizi korkutamayacağınızı öğrenmiş olmanız gerekirdi. Komplolarınızı boşa çıkardık, boşa çıkarmaya devam edeceğiz!

TÜM HALKIMIZA VE AİLELERİMİZE SESLENİYORUZ;

-Çocuklarınızın temiz kalacağı tek yer devrimci kurumlar yani bizim yanımızdır. Çocuğunuz uyuşturucu içse ve uyuşturucu satıcıları ile arkadaşlık yapmış olsalardı, polisler sizi asla aramayacaklardı!

-Çocuklarınız tecavüzcülerin sapıkların yanında gezmiş olsalar, kumarbazların yanına gitmiş olsalar bu polisler sizi asla aramayacaklardı!

-Çocuklarınız hırsızların ve çetelerin yanında gezmiş olsalar, bu çeteci-komplocu polisler sizinle görüşüp sakın göndermeyin demeyeceklerdi.

-Ülkemizde uyuşturucu kullanımının 9 yaş çocuklara kadar düştüğü, fuhuşun ve kumarın, çeteciliğin giderek çoğaldığını ve özellikle öğrenci gençliğin bilinçli olarak yozlaştırıldığını, kültürümüzden ve Anadolu halkının değerlerinden uzaklaştırıldığını görüyorsunuz, duyuyorsunuz ve yaşıyorsunuz. Çocuklarınızın ve sizlerin en güvenli ve temiz kalacağı yer devrimcilerin yanıdır. AKP’nin çeteci polislerinin karalamalarına itibar etmeyin. Devrimcilerle konuşun ve merak ettiğiniz her şeyi bize sorun. Halkımızın karşısında alnımız ak, başımız diktir.  

-Çocuklarınız bizim yanımızda dürüstlüğü ve onurlu yaşamayı öğrenmişlerdir. Çocuklarınızı tecavüzcülere, hırsızlara, çetelere, kumarbazlara ve bunları koruyan kollayan göz yuman eli kanlı polislere değil, bize emanet edin!

Arkadaşlarımızın başına gelecek en ufak şeyden Ankara Siyasi Şube Polisleri sorumludur.

Kahrolsun Faşizm Yaşasın Mücadelemiz!

Ankara Halk Cephesi

[blogger]

Author Name

Halkın Sesi TV

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.